O sticlă poate fi divizată prin mijloace simple

Sticla are o particularitate pe care puțini oameni o cunosc sau o pot recunoaște. Materialul este strict fizic un material lichid care se solidifică prin hipotermie. Această caracteristică poate fi utilizată pentru a reduce înjumătățit o sticlă fără a fi necesară tăierea sau tăierea. Căldura și răcirea sunt suficiente.

înjumătățirea fără tăiere sau ferăstrăul

Cine vrea să înjumătățească o sticlă în direcția transversală, materialul nu trebuie să druchschneiden. Proprietățile specifice ale materialului fac posibilă asigurarea unui fel de fractură controlată prin încălzire și răcire parțială selectivă, pentru a separa părțile flaconului. Totuși, ceea ce funcționează transversal nu este posibil în direcția longitudinală. Pentru aceasta este nevoie de un Dremel. De la o sticlă fără fund pot fi felinare decorative decorative.

Pentru a reduce la jumătate o sticlă de

sticlă combustibilă string / cordon sau

  • sârmă de cupru
  • sursa de apa rece
  • gheață flacără (lumânare, Bunsen arzător)
  • Dremel
  • găleată de apă
  • șmirghel
  • 1. Markeri de căldură set

Ca marker de căldură și capul se pot aplica trei abordări diferite . Cu un instrument Dremel sau un instrument dur de zgâriat, trebuie să sculptați marginea de rupere dorită în jurul abdomenului flaconului. Alternativ, înfășurați un cablu inflamabil, cablul sau sârmă de cupru în jurul cilindrului la înălțimea dorită. Important este îngrijorarea strânsă a marcatorului.

2. Încălziți sticla

Întoarceți sticla peste o lumanare sau un arzător Bunsen astfel încât markerul să se încălzească. Un șnur ar trebui să "ardă" peste tot, un fir de cupru ar trebui să strălucească și o zgârietură să devină lăptoasă.

3. Imersați flaconul

Îndepărtați flaconul încălzit într-o găleată cu apă rece pentru a se răci. Adăugați cuburi de gheață pentru a întări "șocul rece" necesar. Dacă partea inferioară a flaconului nu cade la prima scufundare, repetați procedura. Cel de-al treilea pasaj cel mai târziu, jumătățile se împart. Ent 4. Dezmembrați marginile de rupere

Puteți dezafina marginile ascuțite cu 200 de șmirghel. Cu mișcări de rotație abilitate asupra sursei de flacără, puteți, de asemenea, rotunji marginile prin topire.

Sfaturi și trucuriCa atenție când scufundați sticla încălzită. Cu cât este mai fierbinte paharul este la marcator, cu atât mai curat și mai repede se rupe. Găleata nu trebuie să fie prea adâncă, astfel încât înălțimea de cădere a părții flaconului să rămână moderată.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul