Ravni krov je idealan za alat prolio

Izgradnja Ravni krov je često izabrao kao krovna opciju za carports, garaža, vrt i alata baca. To je jeftin i može biti izgrađen i zapečaćen od strane DIY entuzijasta. Kao materijal za krovno crijevo ili Bitumendachbahnen može se koristiti.

Vrtni alati dobro spremljeni

Hobi vrtlari cijeniti, kad su njihovi alati za vrtove smješteni i spremni za ruku u proljeće. Uz klasičnu brvnaru, koja ima krovni krov, danas se odabire moderni alternativni vrt ili prolaz s ravnim krovom.

Ravni krov pogodan je osobito dobro i neprimjetno u dizajnu vrtova, ako odgovara stilu glavne kuće. Prostor s ravnim krovom, možete se graditi s malo vještine ili kupiti kompletan vrtni proliven komplet. Važno je da je krov dobro zapečaćen.

mogućnosti za ravni krov

  • krovište osjetio
  • bitumenske krovne ploče
  • trapezni lim
  • stan crijep

Cijene ovise o veličini i prirodi šupi

Odlučujuće za cijenu vrt prolio s ravnim krovom je, s jedne strane, objekti samoj kućici jednostavan alat prolio je dostupna od 400 eura. , kuća s ravnim krovom u dimenzijama 360 x 320 cm košta između 1200 i 1400 eura. Jeftinije je ako sami obavite krovove.

  • edingershops.de nudi jednostavnu i jeftinu kuću s ravnim krovom.
  • weka-holzbau.com je proizvođač visokokvalitetnih vrtnih bacača u raznim izvedbama. Prof Holzprofi24.de ima veliki izbor šupa svih veličina.
  • Savjeti i trikoviA pravi razlika između prolivenih i vrtnih šupa ne postoji. Razlikuju se samo po veličini ili vrsti upotrebe. Dok ekvivalent od oko 5-10 metara kvadratnih prostora za suho sklonište za vrtni alat i namještaj, ravnog krova-vrtna kućica sa 10 do 15 kvadratnih metara, već se može koristiti kao stranka kuću ili rekreaciju sobi.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar