O protecție de frunze pentru jgheab reduce efortul de curățare

jgheabul acoperișului clădirii poate fi protejat cu o protecție împotriva contaminării frunzelor și înfundarea. Frunzele, ramurile și excrementele de pasăre nu au nici o șansă să pătrundă în sistemul de drenare. Diferite versiuni și materiale sunt disponibile de la dealerii specialiști.

Diferitele variante și materiale

Se oferă un sifon de jgheab care nu permite să treacă corpuri străine. El este pus pe canal, instrumentul nu este necesar. Apa de ploaie poate curge fără obstacole, în funcție de producător, este de până la 150 de litri pe minut.

Dacă vă decideți pentru o grila de jgheaburi din oțel inoxidabil, face o alegere bună. Grilele au lăsat apa să treacă și să prindă murdăria. Materialul este durabil, grosimea este de obicei 0,7 mm. Poate fi tăiat cu un șnur de tablă la dimensiunile dorite.

Rețelele de plastic sunt cele mai populare, care pot fi tăiate la dimensiune și sunt suficient de suficiente. Din punct de vedere vizual, oarecum mai frumoase sunt rețelele de aluminiu. Deoarece frunzișul este aproape invizibil prin prinderea în jgheab, aspectul, dar joacă un rol minor. desigur, este longevitatea cumpărător

decisivă, astfel cum este oțelul inoxidabil din față, nu va rugini și prezintă semne mici de uzură. Plasticul poate deveni oarecum fragil de-a lungul anilor.

Fixare simplă

Grilă jgheab pentru jgheab sunt fixate în jgheab. În special în ceea ce privește rezistența la radiații UV și durabilitatea, trebuie să vă asigurați că nu este necesar un material suplimentar de montare.

În oferta de dealeri sunt, de asemenea, dispozitive de prindere frunze întregi cu un volum foarte mare. Acestea sunt necesare atunci când apar cantități mari de frunze. Alegeți protecția frunzelor în funcție de condițiile și de suprafața acoperișului.

  • jgheaburi de protecție frunze este de a fi ulterior
  • durabil salvează costisitoare Reinigunsarbeiten
  • infunda streașină înainte de a prețurilor

de ISP

A jgheaburi sifon pentru aproximativ 13, - EUR disponibil, jgheab din oțel inoxidabil plasă costurile 5.40 euro pe metru, o protecție a frunzișului din plastic la o lungime de 3 metri costă aproximativ 8, - Euro.

  • westfalia.de are o mare selecție de gardieni de frunze de jgheaburi și accesorii.
  • dachdeckermarkt24.de are grila specială oferta,
  • dachbaustoffe.de are o protecție frunză cu placa perforată în intervalul.
Sfaturi și trucuriCând alegeți gărzile de frunze pentru jgheab, asigurați-vă că alegeți materialul potrivit. Oțelul inoxidabil este durabil și poate fi combinat cu jgheaburi de zinc, cupru și plastic.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul