Un baldachin de sticlă arată frumos vizual și protejează

Prețurile pentru un acoperiș de sticlă variază în funcție de dimensiunea și designul materialului. Suprastructura practică nu numai că asigură protecție împotriva vântului și a ploii, ci și îmbunătățește vizibil interiorul unui balustradă de sticlă.

Îmbunătățirea optică și protecția împotriva intemperiilor bine fixate

Copertinele de sticlă sunt fără întreruperi și sunt disponibile în multe versiuni diferite. Ele sunt realizate din sticlă de siguranță și sunt ținute de tuburi din oțel inoxidabil robuste. Deoarece sunt necesare manșoane de sită pentru material de montare, nuci, tije filetate și șaibe.

Sunt posibile suplimentare

Unii producători au canopii în programul în care se poate instala iluminarea. Sunt posibile și diferite culori de sticlă, la cerere și sticlă cu autocurățare.

Desenele obișnuite sunt 160, 180, 200 sau 230 x 100 cm. Prețurile depind de dimensiuni, mulți producători oferă și produse personalizate.

Cu aceste prețuri trebuie să vă așteptați

  • Pentru un baldachin de sticlă în dimensiunea de 90 x 140 cm, din sticlă transparentă cu o grosime de sticlă 12.76 la 21.52 mm ca sticla laminată de siguranță este 655, - Euro așteptat.
  • într-o grosime 17.52-21.52 mm și o dimensiune de 90 la 140 cm, capac din sticlă transparentă, prețul coronamentului la 910, - Euro.
  • Versiunile îndoite în această dimensiune sunt de așteptat la 1.700, - Euro.
  • într-o dimensiune de 230 x 100 cm, trebuie să așteptați un bun 1.200, - €.

Furnizori interesante

  • megaglas.de are canopy frumoase de sticlă pe oferta.
  • ordach-center.de livrează și asamblează produsele sale.
  • profielemente24.com este un furnizor la prețuri rezonabile.
Sfaturi și trucuriPreturile producătorilor nu conțin adesea material de montare. Aflați exact ce altceva este necesar, astfel încât baldachinul de sticlă să fie bine fixat. Dacă nu vă puteți instala singur baldachinul, trebuie să calculați și costurile de instalare.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul