Hvor meget koster malerens maleri? Priserne pr. Kvadratmeter

Maling af mure i eget hjem er arbejdskrævende og fører ofte ikke til den ønskede succes. Hvis du bestiller en maler, bliver det lettere og mere tilfreds med resultatet. Hvor er kvm-priserne for malingen?

Disse priser per kvadratmeter, du har brug for at gøre det muligt for maleren

fleste malere virksomheder beregne prisen for et maleri af den kvadratmeter overflade, der skal belægges, ikke beboelsesrum.

Da maleren skal taping vinduer og døre omhyggeligt først og fremmest er de ikke trækkes normalt på pladsen optagelser - med mindre der er særligt store panoramavinduer.

Beregn for maleren en pris på ca. 7 - 9 EUR pr. Kvadratmeter, herunder moms og materiale. Hvis du vil have mere end blot et enkelt lag maling, stiger prisen tilsvarende.

Prøveprojekt: Maleren fejer hele lejligheden

En flad ejer renoverer sine værelser. Dets samlede vægareal er 180 kvadratmeter plus 75 kvadratmeter loft. I stuen er der udførlige lister på loftet, som også skal males. understrege

omkostninger overblikpris
første 180 kvadrat væggeunderstregning 1440 EUR
2. 75 firkantet loft630 understregning EUR
3. trimmer150 EUR
samlede2220 EUR

eget arbejde i stedet for Malere: ikke lavere kvadratmeterpris med billig farve ! Maling vægge er ikke en særlig vanskelig opgave: Hvis du følger nogle få manuelle regler, kan du opnå et godt resultat, mens du sparer penge.

Men vælg vægmaling med omhu og pas på opacitet: Billige maling dækker normalt ikke den første anden frakke. Prisfordelen er dog ikke længere givet ved gentagne strejker - og du investerer meget arbejde.

Tips og tricks Hvis du ansætter en maler til at male, kan du kræve lønomkostningerne til skatteformål. Bed maleren om at adskille materiale- og arbejdskraftomkostningerne separat til dette formål i sin faktura.

Del med venner

Forlad din kommentar