Koliko je trošak slikarice? Cijene po četvornom metru

U vlastitom domu čak i zidovi, je intenzivan rad i često ne dovodi do željenog uspjeha. Ako naručite slikara, bit će lakše i zadovoljnije rezultatom. Gdje su cijene cca za boju?

Ove cijene po kvadratnom metru što je potrebno kako bi se omogućilo slikara

Većina slikara tvrtki izračunavanja cijene za slikanje po kvadratnom metru površine koje se obrađuju, a ne životni prostor.

Budući da slikar mora snimanje prozore i vrata pažljivo prije svega, oni ne oduzimaju normalno na kvadratnu - osim ako postoje osobito veliki panoramski prozori.

Izračunaj slikaru cijenu od oko 7 - 9 EUR po kvadratnom metru, uključujući PDV i materijal. Ako želite više od samo jednog sloja boja, cijena se povećava u skladu s tim.

Uzorak projekta: Painter osvaja cijeli apartman

Stan vlasnik obnavlja svoje sobe. Njegova ukupna površina zida je 180 četvornih metara, plus 75 četvornih metara strop. Dnevni boravak ima precizne letvice na stropu, koje također moraju biti obojene. naglasiti

troškova Pregledcijena
prva 180 kvadratnih zidovinaglašavaju 1440 eura
2. 75 kvadratni strop630 podvlačenje eura
3. ukrasi150 EUR
ukupnu2220 eura

vlastiti posao umjesto slikara: ne nižu kvadrat cijenu metara po jeftinim bojama ! Slikarstvo zidova nije osobito težak zadatak: ako slijedite nekoliko ručnih pravila, možete postići dobar rezultat i uštedjeti novac.

Odaberite ali zid boje pažljivo i obratite pozornost na neprozirnost: Jeftini boja ne pokriva većinu prvi drugi sloj. Ipak, prednost na cijeni više se ne daje ponovljenim štrajkom - i uložite puno posla.

Savjeti i trikoviAko angažirate slikara za bojanje, možete potraživati ​​troškove rada za porezne svrhe. Zamolite slikara da odvojeno troškovima materijala i rada za tu svrhu u svom računu.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar