Cât de mult este o casă terasă?

Atunci când construiește sau cumpără o casă terasă, un lucru care este important pentru majoritatea oamenilor este prețul. Acest articol vă va oferi o imagine de ansamblu a costului mediu al unei case terasate și un exemplu de economie a costurilor.

Multe costuri directe

eșantion de proiect Mai jos vom calcula costul total al unei case rând exemplar, care, cu o suprafață de 80 de metri pătrați și care acoperă o suprafață de 400 de metri pătrați, cinci case. Este construit în construcție masivă. Desigur, aceste prețuri pot varia foarte mult, în funcție de preț și de regiune.

cost cu o schimbare de ansamblu asupra
preț primul teren, 900 mp
70000 EUR 2 coajă, o suprafata de 400 mp 420000 EUR
3. Interior
150.000 EUR 4. Acoperiș
70000 EUR 5. facilități în aer liber (terase, pavaj, etc.)
40.000 de euro 6. organizarea (planificare, aprobare, notar, etc.)25000 EUR
7. Diverse 30.000 EUR
totală 805.000 EUR

Cum se poate salva?

O bună planificare care face cât mai puține schimbări ulterioare posibil va poate economisi o gramada de bani. Deci, mai bine investiți mai mult în planificare, în loc să suferiți costuri ulterioare mai mari. De asemenea, trebuie să setați o sumă fixă ​​în timpul planificării pe care nu o depășiți. Acest lucru vă ajută să acordați atenție costurilor presupuse a fi mici, pentru a nu ajunge la un preț excesiv.

Sfaturi și trucuriConsult nu numai în apropiere, dar și la masivul îndepărtat și case prefabricate companii pentru prețuri și echipamente pentru case terasate. Deci, aveți cea mai mare selecție de furnizori și puteți compara costurile mai bine.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul