Plastikvinduer: Få reservedele

Holdbarheden af ​​plastikvinduer kan være helt anderledes. Mange lavere kvalitetsvinduer slides ud efter et par år og derefter brug for reservedele. Lige her er kaninen, men så i peberen. Tips til hvordan du finder reservedele til Windows er angivet i dette indlæg.

Advantageous brand windows

Det er svært at finde reservedele på markedet for vinduer af ukendte og sjældne mærker. Især disse vinduer slides hurtigere ud og skal derefter repareres. Besch Får de nødvendige reservedele til reparation, men det lykkes så ofte kun sjældent. Kun få forhandlere på internettet har et sortiment af mindre populære producenter på lager.

For mange lavpris producenter kan få reservedele enten være meget dyre eller meget vanskelige.

Tip: Mærkeproducenter foretrækker

Selv om den højere pris ofte ikke synes at være berettiget ved første øjekast, betaler den ofte efterhånden med hensyn til det ofte lavere slid og den lette tilgængelighed af reservedele.

Vinduesvedligeholdelse

Windows skal serviceres med jævne mellemrum. Dette gælder både billige og dyre vinduer. Kun vedligeholdelsesintervallerne kan være lidt højere for premiumvinduer end for de mindre solide, billige modeller.

Det bliver problematisk, hvis vinduet ved vinduesvedligeholdelse kræver reservedele, som det er svært at opnå. Dette kan føre til problemer og muligvis til dyre udskiftningsløsninger, hvis noget ikke er tilgængeligt.

Seal vinduer

En af de mere ofte krævede reservedele efter en vis periode er vinduet tætninger. Hvis en tætning er beskadiget, skal den udskiftes. Hvis den tilsvarende pakning ikke er tilgængelig, har vinduetjenester også svært ved at lukke vinduet.

Tip: Universalforseglinger

For de fleste profilsystemer findes universale sæler på markedet. De passer til de mest almindelige spores dimensioner. Ofte er disse dele endnu højere kvalitet end de originale sæler. Fordelene er fælles:

større tilpasning af vinduet ved større sæl højde, ofte op til 9 mm

  • mindre vedligeholdelse end den oprindelige forsegling
  • højere UV-bestandighed end den oprindelige forsegling derfor længere levetid
  • Hvor universelle sæler passer, de er en god løsning, nogle gange også for mærkevinduer.

Udskiftning af sikkerhedsdele

Hvis en montering, der ikke kan udskiftes på markedet, er brudt, kan det ofte være muligt at konvertere til tilsvarende sikkerhedsbeslag. Disse eftermonteringshardware passer til de fleste vinduetyper. Ofte lykkes det at udskifte den utilgængelige reservedele. Et sikkerheds plus er også oprettet.

Del med venner

Forlad din kommentar